• +355 44 52 44 52
  • Rruga Perlat Rexhepi, 36, Tirane, Albania
Pagesa te utiliteteve

Tek ne paguani PA KOMISION detyrimet ndaj OSHEE, gjobat e ndryshme ndaj Policisë së shtetit apo detyrimet e taksave e tarifave vendore

Dergim Te parave

Shkoni në agjencinë më të afërt RAEA Financial Services dhe dorëzoni tek operatori një dokument të vlefshëm identifikimi.

Terheqje te parave

Pranë zyrave tona mund të tërhiqni pará nga e gjithë Bota duke poseduar vetëm një dokument të vlefshëm identifikimi

Kembim valutor

Tek ne gjeni kurset e këmbimit valuator më konkuruese në treg si dhe kurse preferenciale për shuma të mëdha

Transfertat Tregetare

Nëpërmjet RAEA ju mund të kryeni transferta tregtare me një sërë vendesh të ndryshme. Për detaje ju lutemi vizitoni një nga degët tona.

Rimbushje Cel, TV

Nuk ka rëndësi cilën platformë televizive, ofrues interneti apo operator cellular përdorni, detyrimin e shlyeni tek RAEA

Keshilla Financiare

Tek raeafs.com cdo ditë do të gjeni të përditësuar situatën e tregjeve financiare dhe pritshmëritë

Planifikim Financiar

Procesi afat-gjatë i menaxhimit të financave, kërkon një mendim thellësisht të specializuar të cilin mund ta konsultoni me stafin e Raea

Kursi i kembimit

BLEJ SHES
EUR 129 129.70
USD 104.40 105.30
GBP 146.70 148.40
CHF 107.30 108.20
CAD 82.20 84.40

KONVERTO

Keni nevoje per te kembyer ne me shume valuta te huaja ?

Informohu me Guiden financiare 2017

Guida financiare ështe nje liste sherbimesh financiare qe u mundeson klienteve tanë të arrijnë sukses afatgjatë financiar. Programet tona të personalizuara janë të dizajnuara për të rritur, mbrojtur dhe ruajtur pasurinë e klientëve tanë, ndërsa ne ofrojmë shërbime të personalizuaa dhe ekspertizë.

Ne jemi të specializuar në strategjitë e investimeve dhe planifikimin financiar Ne shërbejmë si një udhëzues për klientët tanë në udhëtimin për të arritur qëllimet e tyre financiare.

Ne ju inkurajojmë që të eksploroni faqen tonë dhe te qendroni ne kontakt me ne, per te mesuar me shume për shërbimet që ne ofrojmë. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi më shumë informacion mbi firmën tonë, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni. Ne shpresojmë që të dëgjojmë nga ju.

Gazeta Jone

A doni të jeni të informuar për informacionet e fundit financiare? Regjistrohuni në gazeten tonë për të marrë raportet tona financiare dhe njoftimet për shtyp.